Top školky | Blog
Za úspěšnou ženou stojí muž bez mindráku

Za úspěšnou ženou stojí muž bez mindráku

11. 8. 2016 | Radosti Sdílet na Facebooku

My, ženy, máme tendenci přehánět, neustále si na něco stěžovat a vymýšlet, co by se kde dalo zlepšit. Tedy já to tak mám určitě. S příchodem dětí přibylo mnoho radostí, ale - jak to tak bývá - i starostí. Občas se přistihnu, že beru rodičovskou roli pouze ze svého pohledu mámy, která se stará o děti, do toho pracuje, uklízí, vaří atd., však to všechny známe. Naštěstí mi ale vždycky včas dojde, že můj muž to má o mnoho složitější. Má dvě práce, pracuje 14 hodin denně, a když přijde domů, čekám ho tam já, ušmudlaná, vynervovaná z dětí, protivná a s připáleným obědem na plotně. A co on na to? Usměje se, podívá se na mě svýma blankytně modrýma očima, dá mi pusu na čelo a řekne mi něco v tom smyslu, že připálený oběd nevadí, že stejně nemá hlad, a že se na mě a na kluky moc těšil. Můj muž je prostě přesně ten chlap, který vnáší do našeho života klid a pohodu, a o kterého se můžu vždycky, ale opravdu vždycky opřít.

A protože tohle není příběh do červené knihovny, ale na náš web, je nutno dodat, že bez něj bych se k jeho založení vůbec nedostala, prostě bych k tomu nikdy nesebrala odvahu. Od začátku mě v založení stránek www.topskolky.cz podporoval, a tak i díky němu už naše stránky navštívilo přes 40 tisíc lidí, kteří školkám a jesličkám udělili přes 1500 hodnocení a více než 600 komentářů. Věřím, že i Vám se prostřednictvím našeho webu podaří najít tu nejlepší školku pro Vaše děti.

Za přízeň všech rodičů, ředitelek i učitelek v mateřských školách moc děkujeme a já hlavně děkuji svému muži za jeho neutuchající lásku a podporu.

Martina Šebestová, autorka stránek 

Komentáře (0)

Zatím tu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Nová hodnocení

Nejnovější hodnocení našich školek

Přihlásit se do newsletteru