Top školky | Blog
Nejlepší školku měli loni v Písku – 10. 2. 2014

Nejlepší školku měli loni v Písku – 10. 2. 2014

11. 8. 2016 | Vzdělávání Sdílet na Facebooku




Nejlépe hodnocené státní mateřské školy

V loňském roce rodiče udělili mateřským školám přes 900 hodnocení a 430 komentářů. Ohodnoceno bylo celkem 177 státních a 72 soukromých mateřských škol v Česku. V Žebříčku rodiči nejlépe hodnocených mateřských škol za rok 2013 se mezi státními mateřskými školami na prvním místě umístila 13. mateřská škola Písek s 35 hodnoceními a průměrnou známkou 1,14. Na školce rodiče chválí zejména skvělý přístup učitelek a všech zaměstnanců k dětem, spoustu aktivit a výletů, a v neposlední řadě i krásné prostředí školky. Slovy maminky Heleny: „Školka je naprosto úžasná včetně všeho personálu, od učitelek po kuchařky. Vymýšlí zde pro děti mnoho aktivit, zážitků, pobytů, děti se hodně naučí. S těžkým srdcem odcházíme do školy.“ Těsně za ní se na druhém místě umístila Mateřská škola Nový Hrozenkov (33 hodnocení) a na třetím místě Mateřská škola Sbíhavá na Praze 6 (16 hodnocení).

Nejlépe hodnocené soukromé školky

Mezi soukromými školkami se na prvním místě umístila suverénně Školka Anita sídlící na Praze 5, která obdržela od rodičů 54 hodnocení s průměrnou známkou 1,08. Druhé místo získala Lesní školka Jurta z Děčína (22 hodnocení) a třetí nejlépe hodnocenou soukromou školkou se stala Foxíkova jazyková školka Smart Fox sídlící na Praze 9 (17 hodnocení).

Nejlépe hodnocené jesličky
Na webu mohou rodiče hodnotit nejen mateřské školy, ale i jesličky. Z těch městských, dříve státních jesliček byly nejlépe hodnoceny Městské jesle Teplice a ze soukromých Jesle Tetty na Praze 6.

Více informací najdete v Žebříčku Top školek na www.topskolky.cz.

Komentáře (0)

Zatím tu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Nová hodnocení

Nejnovější hodnocení našich školek

Přihlásit se do newsletteru