Top školky | Blog
MAVIMI matkám pomůže sehnat práci přesně podle jejich představ! Nevěříte?

MAVIMI matkám pomůže sehnat práci přesně podle jejich představ! Nevěříte?

7. 2. 2018 | Mateřství a já Sdílet na Facebooku

Maminky jsou různé. Třeba ty, které vychutnávají každý okamžik s dítětem a role hospodyňky dokáže naplnit celé měsíce i roky jejich života

. Nebo takové, které už za pár týdnů mateřské dovolené všechno táhne zpátky do práce ASPOŇ NA PÁR HODIN TÝDNĚ, protože stereotyp dnů s malým potomkem je prostě ubíjí. Většina maminek ale stojí na pomezí obou předcházejících skupin a střídá období, kdy si na práci ani nevzpomenou, s okamžiky, kdy si intenzivně přejí dělat cokoliv, hlavně ať je to práce na hony vzdálená té doma. Nesmíme ani zapomenout na jednu kategorii matek, které v důsledku nedostatku financí pro rodinný rozpočet nemají moc na výběr a práci si ASPOŇ NA PÁR HODIN TÝDNĚ prostě velice záhy po narození miminka najít musí.


Jaká je situace na trhu práce matek na mateřské a posléze rodičovské dovolené v České republice?

Nezáviděníhodná!

Pokud nemáte to štěstí, že vám vyjdou vstříc ve vašem původním zaměstnání a nabídnou vám práci na zkrácený úvazek podle vašich možností, nebo jestliže nemáte nějakého dobrého známého, který dokáže zařídit to samé, máte problém.


Na úřadu práce se objeví taková nabídka spíše zázrakem a nutno přiznat, maminka s malým batoletem určitě není v top skupině vyhledávaných pracovníků.

Ještě je tu internetový seznam pracovních inzerátů. Stačí zadat správné heslo a práce pro maminky na MD nebo práce doma bude ve stovkách odkazů.

 Když vyloučíte „rychlý výdělek“, prodej kosmetiky, multi level marketing a eroticky laděnou profesi, zůstane vám série inzerátů, které místo nabízené práce vás chtějí prostě napálit.

Drahokam v podobě seriózní nabídky, která se vyplatí, je vyloženě otázkou náhody. A to je vskutku pro všechny maminky v dnešní době nedůstojné.


Tak co teď? Jak si poradit?

Pokud opravdu hledáte práci a můžete jí věnovat určitý počet hodin týdně, zapojte se do výborného projektu, který propojuje na trhu práce konkrétní firmy s ženami, které pečují o rodinu.

Vše online. Stačí se registrovat na www.mavimi.cz a pečlivě vyplnit profil. O nabídky vhodné práce přímo pro Vás se postarají zaměstnavatelé, kteří chtějí zaměstnat maminku.

Takových je nyní v Mavimi v první polovině února 2018 téměř 200.


Vše úplně zdarma!

Do profilu si vyplníte vybranou formu i rozsah práce tak, aby vám to vyhovovalo. Vše řešíte online přímo se zaměstnavatelem, takže vás nečeká žádné dlouhé čekání, jak to všechno dopadne. Jestliže budete mít jakýkoliv problém, stačí požádat o pomoc tým Mavimi. S jakýmkoliv dotazem se můžete obrátit na Monču na monika@mavimi.cz.


Firmy, které spolupracují s portálem, si jsou vědomy toho, komu je jejich nabídka určena a nemají s tím žádný problém. Naopak oceňují elán a zaujetí maminek, které si intenzivně přejí pracovat, ale ve svém okolí nenalezly, díky svým podmínkám, pochopení.

Komentáře (0)

Zatím tu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Nová hodnocení

Nejnovější hodnocení našich školek

Přihlásit se do newsletteru